Yliopistonkatu 14 B, 20100 Turku

Avoinna: ma-pe 9.30–17.00, la 10.00–14.00

Yrityksestä

Valikoimastamme löydät joka jalkaan sopivat laatukengät – tervetuloa sovittamaan upeaa valikoimaamme myymälässä!

Kenkäkauppaa puoli vuosisataa

Kenkäliike Kenkä Lehtosessa voi aistia yrityksen viiden vuosikymmenen historian. Liike on sijainnut samalla paikalla Yliopistonkadulla Turussa vuodesta 1970 lähtien. 

Kenkä Lehtonen on Turun perinteisin kenkäliike, joka on myynyt laatujalkineita jo yli 50 vuoden ajan. Voimme ylpeydellä todeta Kenkä Lehtosen olevan Turun viimeinen yksityisessä omistuksessa oleva kenkäliike. Yksityisenä perheyrityksenä olemme säilyttäneet itsenäisyytemme, mikä tulee kenkien valitsemiseen ja myyntiin. Pidämme vankasti kiinni perinteistämme ja tarjoamme asiakkaillemme hyvät jalkineet ja huomaavaista, henkilökohtaista palvelua.

Olemme erikoistuneet naisten ja miesten jalkineisiin ja erikoiskenkiin, jotka sopivat suomalaiseen jalkaan ja ilmastoon. Haluamme pitää valikoiman sellaisena, että se vastaa asiakaskuntamme tarpeisiin. Liikkeen valikoimaa täydennetään kaksi kertaa vuodessa sesonkien mukaan ja kokovalikoima on laaja. 

Määrittelemme hyvän kengän ominaisuuksiksi laadukkuuden, turvallisuuden ja kestävyyden. Hyvä kenkä tulee jalan terveyttä.  Kävelymukavuus ja materiaalien laatu ovat meille tärkeitä. 

Kenkäkauppaa jo kolmannessa sukupolvessa

Jyrki Lehtonen perusti vuonna 1970 yhdessä vaimonsa kanssa liikkeemme palvelemaan kenkiä etsiviä turkulaisia ja ulkopaikkakuntalaisia. Nykyään myös perheen kaksi tytärtä ovat mukana yrityksessä. Vuosien kuluessa liikkeemme pyörittäminen on siirtynyt jo kolmannelle sukupuolelle. Kenkä Lehtonen on toiminut koko historiansa ajan samoissa tiloissa, vain 50 metrin kävelymatkan päässä Kauppatorilta. Hyvien kulkuyhteyksien ja yksilöllisen palvelun vuoksi saamme asiakkaita jopa pääkaupunkiseudulta asti. Palvelumme taso ja tuotteidemme laatu tunnetaan laajalti.

Meillä käy paljon vakioasiakkaita, jotka ovat olleet asiakkaitamme monia vuosia. Lähiseudun lisäksi asiakkaita käy pääkaupunkiseudulta saakka. 

Toivotamme sinut sydämmellisesti tervetulleeksi asioimaan kenkäliikkeesemme. Avustamme löytämään juuri sinun jaloillesi sopivat kengät!

Tiesitkö, että voit myös tilata meidän kotiisi kenkien kera?

Copyright © 2024 Kenkä Lehtonen