Yliopistonkatu 14 B, 20100 Turku

Avoinna: ma-pe 9.30–17.00, la 10.00–14.00

- Laadukkaat & mukavat - Naisten kengät

Valikoimastamme löydät joka jalkaan sopivat laatukengät – tervetuloa sovittamaan upeaa valikoimaamme myymälässä!

Naisten kengät

Laatukengät Turun Kenkä Lehtoselta

Mielestämme hyvän kengän tärkeimmät ominaisuudet ovat laadukkuus, turvallisuus ja kestävyys. Hyvä jalkine sopii jalkaan ja toimii jalkasi terveyden eduksi. Siksi olemmekin kiinnittäneet erityistä huomioita edustamiemme tuotteiden valitsemisessa niiden kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. Myymme asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoavat kengät, ilman kompromisseja. Tule siis etsimään jalkaasi sopivat laatukengät Kenkä Lehtoselta Turun keskustassa! Valikoimaamme kuuluvat naisten ja miesten jalkineet sekä erikoiskengät.

Kävelykengät

Juhlakengät & avokkaat

Talvikengät

Sandaalit & sisä- ja työkengät

naisten kengät

Hyvät jalkineet on tehty kävelyä varten

Kenkäkaupoista löytyy nykyisin paljon kertakäyttöisiä ja heppoisia jalkineita, jotka eivät tarjoa kiiltävän ulkokuoren lisäksi paljon muuta. Monet nykyiset muotikengät on valmistettu ilman minkäänlaisia laatuvaatimuksia – kävelymukavuus ja materiaalien laatu ovat usein toissijaisia. Me Kenkä Lehtosella emme tarjoa asiakkaillemme huonolaatuisia tai epämukavia muotikenkiä, vaan ajattomia jalkineita, joilla kävelet vuosia.

Huonolaatuiset kengät aiheuttavat kuitenkin varsin nopeasti vaikeasti korjattavia
vaivoja, jotka olisivat täysin vältettävissä parempilaatuisilla jalkineilla. Ostamalla kerralla hyvälaatuiset ja kestävät kengät palvelet itseäsi ja jalkojesi terveyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksi pari laadukkaita kenkiä on arvokkaampi kuin tusina heikkoja ja epämukavia jalkineita. Anna jaloillesi niiden ansaitsemat kengät!

naisten kengät

Jalkinevalikoima, johon voit luottaa

Kenkä Lehtoselta löytyy valikoima laatutietoisella asenteella valikoituja naisten ja miesten jalkineita. Yhdessä ystävällisen ja kokeneen henkilökuntamme kanssa löydät valikoimistamme jalkaan sopivat ja mukavat jalkineet joka käyntikerralla. Turun ydinkeskustassa Kauppatorin kupeessa sijaitsevan liikkeemme valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat laatumerkit ja erikoisjalkineet: Ecco, Jenny by Ara, Sievi, Pomarfin, Topman, Rieker ja Caprice.

Kysy meiltä lisää saatavilla olevista kengistä tai esitä meille toiveesi, jos mielessäsi on jokin tietty kenkämerkki. Otamme asiakaspalautetta mielellämme vastaan, jotta osaamme hankkia valikoimiimme asiakkaidemme haluamia tuotteita. Meiltä kannattaa myös kysyä neuvoja, kun olet etsimässä kenkiä johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai tilaisuuteen.

Copyright © 2024 Kenkä Lehtonen