Kenkä Lehtonen on Turun perinteisin kenkäliike, joka on myynyt laatujalkineita jo 50 vuoden ajan. Voimme ylpeydellä todeta Kenkä Lehtosen olevan Turun viimeinen yksityisessä omistuksessa oleva kenkäliike. Yksityisenä perheyrityksenä olemme säilyttäneet itsenäisyytemme, mitä tulee kenkien valitsemiseen ja myyntiin. Pidämme vankasti kiinni perinteistämme ja tarjoamme asiakkaillemme hyvät jalkineet ja huomaavaista, henkilökohtaista palvelua.

Kenkäkauppaa jo kolmannessa sukupolvessa

Jyrki Lehtonen perusti vuonna 1970 yhdessä vaimonsa kanssa liikkeemme palvelemaan kenkiä etsiviä turkulaisia ja ulkopaikkakuntalaisia. Nykyään myös perheen kaksi tytärtä ovat mukana yrityksessä. Vuosien kuluessa liikkeemme pyörittäminen on siirtynyt jo kolmannelle sukupolvelle. Kenkä Lehtonen on toiminut koko historiansa ajan samoissa tiloissa, vain 50 metrin kävelymatkan päässä Kauppatorilta. Hyvien kulkuyhteyksien ja yksilöllisen palvelun vuoksi saamme asiakkaita jopa pääkaupunkiseudulta asti. Palvelumme taso ja tuotteidemme laatu tunnetaan laajalti.

Henkilökohtaista palvelua perheyrityksen hengellä

Perheyrityksenä ymmärrämme hyvin vastuumme asiakkaitamme kohtaan. Pieni liikkeemme on menestynyt vuosikymmenien ajan juuri asiakaslähtöisen ja lämminhenkisen palvelun ansiosta. Tämän vuoksi liikkeemme jatkaa toimintaansa tänäkin päivänä asiakkaiden tyytyväisyys ja hyvinvointi ensisijalla. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi asioimaan kenkäliikkeeseemme Turkuun, jossa ystävällinen ja kokenut väkemme avustaa löytämään juuri sinun jaloillesi sopivat kengät.