Laadukkaat jalkineet ja erikoiskengät Turun keskustassa myy Kenkä Lehtonen

Tervetuloa kenkäostoksille Turun ydinkeskustaan Kenkä Lehtoselle! Meillä on takanamme jo 50 vuotta kokemusta kenkäalalta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Tarjoamme laajan valikoiman miesten ja naisten jalkineita ja erikoiskenkiä, jotka sopivat suomalaiseen jalkaan ja ilmastoon kuin valettu. Yksilöllinen palvelu ja laadukkaat tuotteet ovat meille kunnia-asia, jotka ovat tehneet liikkeestämme menestyksekkään maamerkin Turun kaupunkikuvassa.

Laaja merkkivalikoima laatukenkiä

Kenkien erikoisliikkeenä kauppamme tarjoaa erittäin suuren valikoiman tunnetuimpia kenkämerkkejä ja parhaimmat kenkäuutuudet. Myymme kävelykenkiä arkikäyttöön, juhlakenkiä, kenkiä kesään ja talveen, ulkoilukenkiä sekä erikoisjalkineita.


Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Sievi, Topman ja Pomar sekä Ecco, Rieker, Jenny by Ara ja Argopedigo. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä korkealaatuisesta merkkivalikoimastamme. Valitsemme myymäläämme vain kestävistä materiaaleista valmistettuja tyylikkäitä kenkiä, jotka tekevät kävelemisestä mieluisaa. Myymillemme kenkämerkeille on yhteistä pitkä tuotekehittely, ensiluokkaiset ja huolella valitut ja käsitellyt materiaalit sekä erinomainen kestävyys. 


Löydät myymälästämme myös kenkien hoitoon tarkoitetut oheistuotteet, jotka pitävät uudet jalkineesi suojattuina likaa ja vettä vastaan. Lisäksi tarjolla on pohjallisia ja tukipohjallisia jalkasi tueksi.

Saatavilla kestäviä erikoiskenkiä

Kävelykenkien ja juhlakenkien lisäksi Turun liikkeestämme löytyy valikoima jalkaasi sopivia erikoisjalkineita. Erikoiskengät ovat ortopedisesti suunnitellut jalkineet, jotka tukevat jalkoja sekä kävelemistä normaalia paremmin. Laadukkaat erikoiskengät tukevat jalan kaarta ja parantavat tasapainoa sekä kävelymukavuutta. Erikoiskenkiä ei ole tarkoitettu vain liikuntarajoitteisille, vaan ne soveltuvat moneen jalkaan.


Osaan myymistämme erikoiskengistä voi vaihtaa irrotettavat tukipohjalliset henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään jalkaasi sopivat pohjalliset ja jalkineet myös erikoisjalkineiden joukosta. Kysy siis rohkeasti meiltä erikoiskengistä.